Yasemin Erman Balsu Anadolu Lisesi

Vizyon: Demokrasiyi temel ihtiyaç kabul eden, çevresinde eğitim, bilim ve kültür yuvası haline gelen, öğrencilerine her türlü fırsatı veren bir okul olmak.

Misyon: Bizler; Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmesine fırsat tanımak ve günlük hayatta yabancı dil bilgisi ve konuşma becerisi kazandırmak için varız.

Başarılar: 2017 Karate Dünya 3. lüğü 2017 Karate Balkan 3. lüğü 2017 Gaziantep Satranç İl Birinciliği 2016 Judo İl birinciliği Satranç Dereceleri 1., 2., 3., 4., 5.

Pansiyon Bilgileri: Yok
Saatler: 08:00 - 15:00
Isınma: Dogalgaz
Servis Bilgisi: var
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 2017 - 2018 TEOG Tavan(489,512) ve Taban(482,046) Puanları.
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2017 Mezunlarımız %52 oranında üniversitelere yerleşmişlerdir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %52
Sportif Etkinlikler: Basketbol Kız, Basketbol Erkek, Futsal, Voleybol Kız, Voleybol Erkek, Dart..
Bilimsel Etkinlikler: Tubitak Proje Sergisi, Uluslararası Genç Yazarlar Buluşması...
Proje Çalışmaları: Robotik ve Kodlama, Tubitak Araştırma Projeleri (Görme Engellilere Robotik Baston), Make Tomorrow(Geleceğini İnşa Et).
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Etwinning projeleri mevcuttur. Web sayfamız bölümünde yer almaktadır.

Telefon - (342) 322-3034

WEB - https://balsu.meb.k12.tr

Adres - Pancarlı Mahallesi. İbrahimli Yolu Caddesi. No:8 Şehitkamil / Gaziantep

Toplantı Salonu :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - Emek Mh. Süheyla Tahaoğlu Sk. No:37 Şehitkamil / Gaziantep

Adres - Pancarlı Mahallesi. İbrahimli Yolu Caddesi. No:8 Şehitkamil / Gaziantep

Ulaşım Şehir Merkezinde olduğundan dolayı ulaşım sorunu bulunmamaktadır

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şehir Merkezindedir.